Wat doen we

Vander Linden Steven bvba: frisse lucht binnen, vliegen buiten

 

Zomer zonder vliegen

Bijengezoem hoort u liefst buiten, en bromvliegen in huis wilt u al helemáál niet. Daarom maakt Steven Vander Linden al sinds 1997 uw vliegenramen en –deuren. Hij en zijn medewerker staan in voor de productie, levering en plaatsing. Bovendien is Steven altijd aanwezig bij het werk.

Stevig en afwasbaar

De vliegenramen en –deuren van Vander Linden worden gemaakt in oersterk aluminium. En dat wordt gespoten in dezelfde kleur als uw raam of deur: een elegante, bijna onzichtbare én afwasbare oplossing om insecten buiten te houden. Ook de hoekjes van uw vliegenraam of –deur zijn van aluminium, en niet uit plastic. Zo garandeert Vander Linden u optimale stevigheid. Poezen in de buurt? Kattennagels maken geen kans tegen het zwaardere gaas in zwart of grijs.

Kleine zaak, grootse service

Bij Vander Linden krijgt u de persoonlijke service van een kleine zaak: alle uitleg, een vlekkeloze follow-up en twee jaar garantie. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding uitstekend! En dat wordt bevestigd door de mond-tot-mondreclame van hun klanten. Vander Linden komt gratis opmeten en even later valt uw vrijblijvende offerte in de bus.

Kies voor een vliegenvrije woning in de zomer: contacteer Steven Vander Linden vandaag nog voor uw afspraak!